keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Let It go



Suklainen Kuppikakku


Suklaata ja appelsiinia, mikä ihana yhdistelmä.
Tämä ohje on nopea ja helppo tarjottava joko kuppikakkuna tai mutakakkuna. Leivos on gluteeniton ja laktoositon. 

2dl glut jauhoseos
2,5dl cacao
2,5dl sokeri
150g laktoositon voisula/margariini 
3dl laktoositon maito/muu neste
0,5dl kahvi
5ml leivinjauhe
5ml vaniljasokeri

Sekoita keskenään maito,voisula, vanilja-, ja talousokeri.
Lisää joukkoon cacao siivilän kanssa kevyesti sekoittaen, kunnes seos on tasainen.
Lisää seuraavaksi siivilän avulla gluteeniton jauhoseos, johon on lisättynä myös leivinjauhe.
Lopuksi sekoita taikina joukkoon kahvi. Taikina on valmis kun se kiiltävän tasainen ja on kauhottavissa kulhosta kevyesti juoksevana massana. Lisää tarvittaessa kahvia jos massa tuntuu liian paksulle.
Annostele massa muffinssi vuokiin ja paista 10-15min 175 astetta.
Normaali uuni vei minulla 14minuuttia ja kiertoilmauuni 10min. Kokeile paiston aikana tikulla kypsyyttä. Jos et pidä mutakakun tyylisestä kypsyydestä, paista aina muutama minuutti pidempään.

Kuorrutukseen käytin vispikermaa jonka maustoin appelsiinilla ja tomusokerilla. Talvi lähestyy ja Frozen elokuva on taas esillä niin koristeluun käytin pensasmustikoita ja Dr Oetkerin Ocean mix sekotusta sekä baby blue elintarvike glitteriä.

Jos resepti pääsi kokeiluun omassa keittiössäsi laita ihmeessä kommenttia ! Kiitos nam !
Let It go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti