1,5dl gluteeniton jauhoseos
0,5dl cacao
0,5dl sokeri
25g voisula
0,5dl kahvia/muu neste
5ml leivinjauhe
Sekoita kaikki aineet keskenään mukiin ja paista mikrossa täydellä teholla n.1 min (5x20sekunttia)
Tauottamalla saat parhaimman lopputuloksen, koska uuneissa on paljon eroja :)
Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kera.
Mangojuustokakku
Sunnuntain leipomuksia Lehmustalolla.
Mangojuustokakku oman arkiston vakioreseptillä.
Vuoka 24cm
15-20hlö
Pohja:
200g kaurakeksi
50g voi
kaneli
vaniljasokeri
Täyte:
4dl kerma (vaahdotettuna)
2prk Viola tuorejuusto (1naturel ja vanilja)
1prk rahka
1prk mangoa sokeriliemessä
1dl mangosose
1 tl vaniljasokeri
0,5dl tomusokeri
5-6kpl liivatelehti
Kiille:
4dl mangosose
5kpl liivatelehti
Koristeeksi tuoreita marjoja, ananaskirsikoita ja nonparellia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti