tiistai 31. maaliskuuta 2020

Mamman Kanankoivet


Kotiruokaa omasta lapsuudesta. Tuolloin äiti osasi keksiä vaikka mitä hauskoja ruokia kun piti venyttää penniä. Kyseinen ruoka tuli maksamaa n. 4,50e ja tästä määrästä riittää hyvin 3-4 hengelle. 

Marinoituja kanankoipia 4kpl
Riisi 3dl
Herne-maissi-paprika/kasviksia 1pss
Suola 
Paprikajauhe
Curry
Vesi

Kaada paistinvuokaan riisi, kasvikset, mausteet sekä vettä niin paljon että se peittää riisin. Lopuksi asettele kanankoivet riisin päälle. Paista uunin keskitasossa n.1 tunti 175 astetta riippuen uunista.
Kastikkeeksi sopii mainiosti sitruunainen kylmä jogurttikastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti